Piano Anders

Piano Anders - pianolessen in Mierlo en omgeving

Piano Anders is een les- en coaching methode bedacht om leerlingen piano te leren spelen op een leuke, praktische, directe, effectieve en snelle manier!   

Voor het gemak bij het schrijven, gebruik ik "je" als adresseringsvorm, daarmee bedoel ik zowel "je" als "u" !   

~~~

clock-01578941807.jpg   

TIJD IS KOSTBAAR, WAAROM LANG OVER DOEN, ALS HET SNELLER KAN ?  

~~~

WIL JE SNEL PIANO LEREN SPELEN? 

WIL JE DE NUMMERS/LIEDEREN LEREN DIE JE LEUK VINDT? DIRECT DAARMEE BEGINNEN ? 

WIL JE PIANO KUNNEN SPELEN AL BINNEN ENKELE WEKEN, ZONDER NOTEN TE KUNNEN LEZEN ?  

BIJ 'PIANO ANDERS' KAN HET ! 

Deze leermethode is gericht op iedereen die doelgericht en effectief piano wil leren spelen. Ik gebruik een andere aanpak dan bij de traditionele lessen, en hiermee wordt er veel geleerd in een korte tijd. De lessen worden gegeven door midden van les-coaching pakketten, in periodes van 3 maanden, of met een lesbundel/strippenkaart (meer informatie hierover op de pagina Les Programmas piano)  

***  Voor deze methode hoeft een leerling geen noten vooraf te kunnen lezen *** 

Een uitgebreide uitleg over deze methode geef ik liever in een persoonlijk gesprek. Het gesprek is tevens ook bedoeld om samen erachter te komen of deze manier van les nemen bij je (of je kind) past, of wij een fit zijn om met elkaar samen te werken. 

Heb je interesse in pianolessen en wil je meer weten over de Piano Anders-lesmethode? Stuur een e-mail via het kopje "Contactof direct naar info@diananossent.com, of een WhatsApp berichtje naar tel nr. 06-28776859, om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kosteloos gesprek gecombineerd met een proefles van ongeveer 30-45 minuten.. 

laptop-01583010669.jpg

~~~

motivatie-01583009965.jpg

Motivatie is de sleutel tot succes !

Ik werk met leerlingen die op eigen verzoek, uit eigen motivatie piano willen leren spelen. 

~~~

Leeftijdsdrempel kinderen : Deze methode past beter bij oudere kinderen en volwassenen, omdat intrinsieke motivatie de basis is om op deze manier te leren. Oudere kinderen kunnen zelf bepalen of ze piano leuk vinden om te leren en hierom uit eigen motivatie leren. De leeftijdsdrempel voor kinderen is ongeveer 10-11 jaar (uitzonderlijk jonger, afhankelijk van de interesse en motivatie). 

Leeftijdsdrempel volwassenen: GEEN ! Zolang de vingers pijnloos kunnen bewegen, kan piano vrij gemakkelijk worden geleerd  tot op oudere leeftijd.. Het is tevens een vingersport, dus kan zelfs de mobiliteit en flexibiliteit van de vingers en handen bevorderen  (ze soepeler maken). 

piano-01578941274.jpg

 ~~~ 

Benodigdheden om te beginnen: 

- PIANO thuis (akoestisch of elektrisch), geen keyboard piano-01578941463.jpg

- COMPUTER, laptop, tablet of telefoon met internet verbinding

(in de buurt van de piano)  laptop-01578942026.jpg

- OEFENTIJD  dagelijks (deze methode werkt alleen als

er dagelijks geoefend wordt)     stopwatch-01578942223.png

- METRONOOM - mechanisch, digitaal of online                                                                                                      metronome-01643197356.jpg