Piano Anders

Piano Anders - pianolessen in Mierlo, omgeving en Deurne

Piano Anders is een les- en coaching methode bedacht om leerlingen piano te leren spelen op een leuke, praktische, directe, effectieve en snelle manier!   

Voor het gemak bij het schrijven, gebruik ik "je" als adresseringsvorm, daarmee bedoel ik zowel "je" als "u" !     

~~~  

Piano Anders is een door mij bedachte leer methode, gericht vooral op de mensen die doelgericht en effectief piano willen leren spelen. Ik gebruik een andere aanpak dan bij de traditionele lessen, en daarmee wordt er veel geleerd in een korte tijd. De lessen worden gegeven door midden van les-coaching pakketten, in periodes van 3 maanden, of met een les-bundel/strippenkaart (lees aub hiervoor de informatie onder het kopje Les programmas piano). 

Een uitgebreide uitleg over deze methode geef ik liever in een persoonlijk gesprek. Het gesprek is tevens ook bedoeld om samen erachter te komen of deze manier van les nemen bij je (of je kind) past, of wij een fit zijn om met elkaar samen te werken. Ik werk uitsluitend op deze manier, omdat ik in deze leermethode geloof, ik heb hiermee goeie resultaten gehad en enthousiaste leerlingen. Voor andere methodes, of regulier piano leren, graag andere leraren of muziekscholen bezoeken. 

Heb je interesse in pianolessen en wil je meer weten over de Piano Anders-lesmethode? Stuur een e-mail via het kopje "Contact" , direct naar info@diananossent.com of een WhatsApp berichtje naar tel nr. 06-28776859, om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kosteloos gesprek gecombineerd met een proefles van ongeveer 30-45 minuten.. 

(ik kan vaak de telefoon niet opnemen, hierom liever een bericht of e-mail sturen s.v.p. We kunnen eventueel een telefoongesprek inplannen, als nodig)   

laptop-01583010669.jpg

~~~

motivatie-01583009965.jpg

Motivatie is de sleutel tot succes !

Ik werk met leerlingen die op eigen verzoek, uit eigen motivatie piano willen leren. 

~~~

Leeftijdsdrempel kinderen : Deze methode van pianoleren past beter bij oudere kinderen en volwassenen, omdat intrinsieke motivatie de basis is om op deze manier te leren, en oudere kinderen over het algemeen beter weten of ze piano willen leren spelen... Interesse hebben in piano en de eigen wil om te leren zijn de basis ingredienten om te leren, en daarom werk ik alleen met de kinderen die zelf graag piano willen leren spelen. De leeftijdsdrempel voor kinderen is 10 jaar, uitzonderlijk iets jonger, en afhankelijk van de interesse en motivatie. Als een kind uit eigen motivatie wil leren, dan besteed hij/zij meer tijd achter de piano en gaat het leren vanzelf.. 

Leeftijdsdrempel volwassenen. : GEEN ! Zolang de vingers pijnloos nog kunnen bewegen, kan piano vrij gemakkelijk worden geleerd  tot op oudere leeftijd.. Het is tevens een vingersport, dus het kan zelfs de mobiliteit en flexibiliteit van de vingers en handen bevorderen en soepel maken.

piano-01578941274.jpg

 ~~~ 

Benodigdheden om te beginnen: 

- een PIANO thuis (akoestisch of elektrisch), geen keyboard piano-01578941463.jpg

- een COMPUTER, laptop, tablet of telefoon met internet verbinding

(in de buurt van de piano)   laptop-01578942026.jpg

- OEFENTIJD  dagelijks (deze methode werkt alleen als

er dagelijks geoefend wordt)     stopwatch-01578942223.png

- een METRONOOM - mechanisch, digitaal of online                                                                                                      metronome-01643197356.jpg