Lespakketten

Lesprogramma of strippenkaart ?  

De lessen worden gegeven op twee manieren : 

1. In de vorm van training- en coachingprogramma's 

De lessen zijn praktisch en doelgericht, je leert eerst de praktijk, daarna de theorie. Een les- en coaching pakket duurt 3 maanden (90 dagen) 

~ Direct piano leren spelen !

~ Doelgericht, je werkt naar wat je wil bereiken, en leert precies wat je wil spelen !

~ Intensief en gefocust !  

~~~ 

Afhankelijk van het niveau, een leerling kan kiezen tussen :

- ''90-dagen Piano Anders coaching en training programma voor beginners'' (gedeeltelijk op maat gemaakte cursus, in overleg met de leerling)  

- ''90-dagen Piano Anders coaching en training programma voor intermediare leerlingen'' (op maat gemaakte cursus, in overleg met de leerling) . . 

- ''90-dagen Piano Anders coaching en traning programma voor gevorderde leerlingen'' (op maat gemaakte cursus, in overleg met de leerling).   

De inhoud van de programmas leg ik uit in een persoonelijk gesprek, gecombineerd met een gratis en vrijblijvend proefles. 

piano motivation cat.jpg

Redenen om met tijds gelimiteerde programmas te werken zijn: 

De eerste reden is de motivatie, die meestal groter is in het begin van het leren van iets nieuw, en mogelijk stagneert of mindert in tijd. Een tweede reden is dat deze doelgerichte manier van leren snelle resultaten levert, in kortere tijd dan tijdens gewone lessen. Daarbij is de leerling vrij om te stoppen op het eind van het programma, en ook andere methodes te ervaren, en dus niet langdurig verbonden blijft aan mij of deze methode van leren. Uiteraard kan een leerling kiezen om door te gaan met de volgende stap, als gewenst.     

De leerling leert niet alleen piano technieken, gewenste piano stukken en de bijhorende technieken, maar ook hoe precies te oefenen voor snellere resultaten met minder oefentijd. Het programma komt met een mindset- en gewoonte training programma, om het meeste uit de leerling en de 3 maanden leertijd te halen.   

Prijzen :  - 600 euro voor leerlingen t/m 20 jaar

                - 726 euro voor leerlingen vanaf 21 jaar   

Een coachingsprogramma kan afgerekend worden in een keer of in 3 maandelijkse termijnen, via vooruit betaling.  

 

Piano clip art 1.png   

2. Met een strippenkaart of les-bundels van 5 of 10 lessen. Je neemt een bundel van 5 of 10 lessen, naar wens, en kunt kiezen om wekelijks of om de twee weken les te krijgen. Je kunt doorgaan, telkens een nieuwe bundel nemen, of stoppen op het eind van een bundel. 

De prijzen per les zijn: 

Voor leerlingen t/m 20 jaar:

- 30 min.- 30 euro

- 40 min. - 37,50 euro

- 60 min. - 50 euro  

- 60 min.-  60 euro (voor twee leerlingen tegelijkertijd op les) 

Voor leerlingen/volwassenen vanaf 21 jaar :

- 30 min. - 35 eur0 

- 40 min. - 45 euro 

- 60 min. - 60 euro 

- 60 min. -  70 euro (voor twee leerlingen tegelijkertijd op les)  

Een bundel van 5 lessen wordt afgerekend in een keer, een bundel van 10 lessen kan worden afgerend in een of maximaal twee keren, via vooruit betaling.  

~~~

De lessen worden gegeven bij de leerling thuis.  

Ik kan vaak de telefoon niet opnemen, hierom liever een WhatsApp bericht sturen naar 06-28776850 of een e-mail naar info@diananossent.nl   

piano-01578940787.jpg  

Ik ben bevoegd piano- en muziek lessen te geven tot aan Conservatorium niveau !