Les programmas piano

De lessen worden gegeven in de vorm van training- en coachingprogramma's, zijn praktisch en doelgericht ! Je leert direct piano spelen, dus eerst de praktijk, daarna de theorie. 

¬ Direct piano leren spelen !

¬ Doelgericht, je werkt naar wat je wil bereiken, en leert precies wat je wil spelen !

¬ Intensief en gefocust ! 

~~~

Afhankelijk van het niveau, een leerling kan kiezen tussen:

- 90-dagen Piano Anders coaching en training programma voor beginners ! (deels op maat gemaakte cursus, in overleg met de leerling) 

- 90-dagen Piano Anders coaching en training programma voor intermediare leerlingen ! (op maat gemaakte cursus, in overleg met de leerling) 

- 90-dagen Piano Anders coaching en traning programma voor gevorderde leerlingen ! (op maat gemaakte cursus, in overleg met de leerling) 

~~~

De reden om met tijds gelimiteerde programmas te werken is omdat de motivatie groot is in het begin van leren van iets nieuw, en stagneert of mindert in tijd En ook omdat deze doelgerichte manier van leren snelle resultaten levert, in kortere tijd. Daarbij is de leerling vrij om te stoppen op het eind van het programma, en dus niet jarenlang verbonden aan mij of deze methode van leren (uiteraard kan een leerling kiezen om door te gaan met de volgende stap, als gewenst) 

De leerling leert niet alleen piano technicken, gewenste piano stukken en bijhorende techniken, maar ook hoe precies te oefenen voor snellere resultaten met minder oefentijd. Het programma komt met een mindset- en gewoonte training, om het meest uit de leerling en de 3 maanden leertijd te halen.  

De volledige informatie over Piano Anders leermethode leg ik graag uit in een persoonlijk gesprek. Stuur hiervoor een e-mail via het kopje "Contact", of direct naar info@diananossent.com of een WhatsApp bericht op 0628776959, om een vrijblijvend kosteloos afspraak te maken.  

(ik kan meestal de telefoon niet opnemen, hierom liever een bericht of een e-mail sturen s.v.p.)    

~~~ 

piano-01578940787.jpg  

~~~