Les programmas piano

~~~

De lessen worden gegeven op twee manieren: 

1. In de vorm van training- en coachingprogramma's. Ze zijn praktisch en doelgericht, je leert direct piano spelen, dus eerst de praktijk, daarna de theorie. 

¬ Direct piano leren spelen !

¬ Doelgericht, je werkt naar wat je wil bereiken, en leert precies wat je wil spelen !

¬ Intensief en gefocust !  

~~~

Afhankelijk van het niveau, een leerling kan kiezen tussen :

- ''90-dagen Piano Anders coaching en training programma voor beginners'' (gedeeltelijk op maat gemaakte cursus, in overleg met de leerling) 

- ''90-dagen Piano Anders coaching en training programma voor intermediare leerlingen'' (op maat gemaakte cursus, in overleg met de leerling) 

- ''90-dagen Piano Anders coaching en traning programma voor gevorderde leerlingen'' (op maat gemaakte cursus, in overleg met de leerling) 

De inhoud van het programma leg ik uit in een persoonelijk gesprek, gecombineerd met een gratis en vrijblijvend preofles.

~~~ 

De reden om met tijds gelimiteerde programmas te werken is omdat de motivatie groot is in het begin van leren van iets nieuw, en stagneert of mindert in tijd. Een tweede reden is dat deze doelgerichte manier van leren snelle resultaten levert, in kortere tijd. Daarbij is de leerling vrij om te stoppen op het eind van het programma, en ook andere methodes te ervaren, en dus niet langdurig verbonden blijft aan mij of deze methode van leren. Uiteraard kan een leerling kiezen om door te gaan met de volgende stap, als gewenst. . 

De leerling leert niet alleen piano techniken, gewenste piano stukken en de bijhorende techniken, maar ook hoe precies te oefenen voor snellere resultaten met minder oefentijd. Het programma komt met een mindset- en gewoonte training, om het meest uit de leerling en de 3 maanden leertijd te halen.  

~~~

2. De tweede manier van les geven is met les-bundels van 5 of 10 lessen, een soort strippen-kaart. Je neemt een bundel, naar wens, en kunt liezen om wekelijks of om de twee weken les te nemen. Je kunt doorgaan of stoppen op het eind van een bundel. 

De prijzen voor deze lessen zijn: 

Voor leerlingen tot 21 jaar:

- 30 min.- 30 euro

- 40 min. - 37,50 euro

- 60 min. - 50 euro  

- 60 min.-  60 euro (voor twee leerlingen tegelijkertijd op les) 

Voor leerlingen/volwassenen vanaf 21 jaar :

- 30 min. - 35 eur0 

- 40 min. - 45 euro 

- 60 min. - 60 euro 

- 50 min. -  70 euro (voor twee leerlingen tegelijkertijd op les) 

~~~

De lessen worden gegeven bij de leerling thuis.  

De volledige informatie over Piano Anders leermethode leg ik graag uit in een persoonlijk gesprek. Stuur hiervoor een e-mail via het kopje "Contact", of direct naar info@diananossent.com of een WhatsApp bericht op 0628776959, om een vrijblijvend kosteloos afspraak te maken.  

(ik kan meestal de telefoon niet opnemen, hierom liever een WhatsApp bericht sturen naar 06-28776850 of een e-mail naar info@diananossent.nl)    

~~~ 

piano-01578940787.jpg  

~~~